vineri, 5 august 2011

Despre asumarea riscurilor..

          "Ai incredere in inima ta daca marea ia foc, traieste cu dragoste cand stelele merg inapoi". (E.E.Cummings) :) 

          Daca nu ati vazut filmul "Charlie St. Cloud" (anul 2010), vi-l recomand cu mare drag! Filmul este o dramă romantică a unui baiat care supravieţuieşte unui accident ce îl va face să vadă viaţa într-un mod cu totul special. În această poveste extrem de încărcată emoţional, Charlie St. Cloud (Zac Efron) se îmbarcă într-o călătorie romantică pe parcursul căreia va înfrunta realităţile sumbre de zi cu zi descoperind, în acelaşi timp, forţa iubirii.
          Un pasionat al sporturilor nautice, Charlie câştigă o bursă care îi promite un viitor frumos, departe de plicticosul său orăşel natal, insă visele sale sunt curmate brusc de o tragedie cumplită.
După ce fosta sa colegă de liceu, Tess (Amanda Crew), se întoarce acasă pe neaşteptate, Charlie îşi dă seama că trebuie să facă o alegere: să respecte promisiunea făcută cu patru ani în urmă, sau să-şi continue viaţa cu fata de care tocmai se îndrăgostise?  Găsind curajul să lase în urmă pentru totdeauna trecutul, Charlie descoperă că sufletul pe care merită cel mai mult să îl salveze este chiar sufletul lui.
          Este un film super si merita vazut! :) 

6 comentarii:

 1. Complicat e foarte complicat, dar viața în sine e foarte complicată :)

  RăspundețiȘtergere
 2. de asta e atat de frumoasa :)
  pana una-alta incercati sa deslusiti citatul ?

  RăspundețiȘtergere
 3. De deslușit cred că majoritatea celor care citesc citatul îl înțeleg pe interior, dar nu prea știm să-l explicăm în cuvinte :)

  RăspundețiȘtergere